​Telefon: 56 50 10 66

Frøslev Maskinforretning

​Telefon: 56 50 10 66

STIGA - Sortiment til have og park

​Det er vigtigt at tænke på miljøet, når man vælger plæneklipper. Stiga har gennem mange år haft miljøet i tankerne, bl.a. ved udvikling af nye maskiner.

Mindre vanding og gødning med multiclip

Multiclip klipper græsset til bittesmå stykker, der forsvinder ned mellem græsstråene. De holder på fugtigheden - og vigtigst af alt - forvandles til næring i løbet af få dage. Behovet for kunstgødning reduceres.

Mindre udstødningsgas og brændstofbrug med multiclip

Med Multiclip kan du klippe plænen færdig uden at slukke motoren og tømme opsamleren. En multiclip afgiver derfor mindre udstødningsgas og bruger mindre brændstof. I Stiga har vi udviklet en klipper, der udelukkende kører på Ethanol og derfor sparer på miljøet. Men da Ethanol endnu ikke er i handlen i Danmark, sælges denne maskine ikke her.

 

Mindre støj med multiclip

Multicliphar specialkonstruerede knive, der hvivler græsset rundt flere gange i et aerodynamisk udformet skjold. Skjoldets form bevirker også, at lyden "trykkes ned" i græsset, hvilket bidrager til, at støjniveauet sænkes med over 50 procent. Med verdens mest lydsvage plæneklipper, Multiclip 50 EL Svane, falder støjniveauet med over 90 procent!

Hurtigere klipning og ingen kompostering med Multiclip

Mange steder i Europa koster det penge at bortskaffe græsaffald. I nogle byer i USA kan man slet ikke aflevere det. Og hvis du selv kompostere, har du sikkert opdaget, at det er usædvanligt svært at forvandle græsafklip til jord. Med Multiclip bliver der intet græsaffald, kun gødning. Du slipper for at rive græs sammen eller slide med opsamlet græs. I alt sparer du ca. 30 procent arbejdstid takket være Multiclip.