​Telefon: 56 50 10 66

Frøslev Maskinforretning

​Telefon: 56 50 10 66

ECHO

    

ECHO er over hele verden kendt for at lave produkter med stor holdbarhed, solid kvalitet og gennemførte praktiske egenskaber. ECHO produceres i Japan og USA af Kioritz konsernen. ECHO bliver solgt i mere end 80 lande gennem 16.000 forhandlere og er nr. 1 i USA når det gælder salg af maskiner til brug ved skov, have og park arbejde.

ECHO er ofte langt foran andre producenter når det gælder udvikling og tekniske forbedringer. Alle motorer overholder eller er bedre en de støj og miljøkrav (EPA og CARB) der stilles samt de nye krav som EU stiller i fremtiden, kan ECHO overholde og imødekomme uden problemer.

 

 

 

ECHO introducerede i år 2004 et helt nyt startsystem til motorsave kaldet ES. I 2001 kom ECHO første gang med et til tilsvarende system til buskryddere.

ES (Effortless Start) gør det langt lettere for brugeren at starte sin motorsav end et traditionelt startsystem. En fjeder trækkes op under start og udløses automatisk så motoren straks springer i gang. Det betyder at den faktiske kraft der skal anvendes er 70% til 50% lavere end på et normalt startsystem. ES systemet er udelukkende mekanisk og vejer kun 30 gram mere end et traditionelt startsystem.